bonkeli barnvagnshänge att hyra cradle to cradle i en cirkulär ekonomi

Vi tar nu vårt andra steg i riktningen mot cirkulär ekonomi och börjar hyra ut våra produkter i samarbete med Uni barn. Först ut är våra nya komposterbara barnvagnshängen. Hängena är sydda i hälsosam Cradle to Cradle certifierad filtad ull (silver-nivå) och finns att hyras från Uni på Åsögatan i Stockholm och senare i höst även från Bonkelis webshop. Petronella Nordman som gjort åtta veckors praktik hos oss har hjälpt till att ta fram upplägget och dessutom formgivit flera av hängena. Mer bilder och info i Hanna och Jeppes blogg.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>